Skip to main content

3 vacatures

Wij zijn opzoek naar fysiotherapeuten om ons team te versterken! Specifiek zijn wij op zoek naar een algemeen fysiotherapeut (starters welkom), een handtherapeut en een manueel therapeut.


Algemeen fysiotherapeut

Per 1 augustus zijn wij op zoek naar een enthousiaste nieuwe collega. Zowel een startend fysiotherapeut als een al langer werkzame fysiotherapeut is welkom. Het aantal uren is nader overeen te komen.


Handtherapeut

Ben jij handtherapeut of in opleiding tot handtherapeut? Dan zijn wij op zoek naar jou. Het aantal uren is bij ons nader overeen te komen.


Manueel therapeut

Wij zoeken een manueel therapeut of iemand in opleiding tot manueel therapeut. Het aantal uren is nader overeen te komen.


Wie zijn wij?

Wij zijn de ‘Groepspraktijk Fysiotherapie Deventer’ een divers team van 9 fysiotherapeuten met verschillende specialisaties werkzaam op drie locaties in Deventer. Onze praktijk bestaat al sinds 1962. De hoofdlocatie, met onder andere het secretariaat, bevindt zich in het Gezondheidscentrum Jozef aan de Louis Pasteurstraat 10F in Deventer, in het prachtig verbouwde pand van het voormalige Jozef Ziekenhuis. Hier bevindt zich tevens ook onze fitnessruimte. Een tweede locatie is aan de Holterweg 108B in Deventer in het Gezondheidscentrum de Kuip en de derde locatie is gevestigd in Schalkhaar aan de Oerdijk 2. Onze praktijk heeft veel specialisaties binnen de fysiotherapie in huis. Hieronder vallen bijvoorbeeld manuele therapie, bekkenfysiotherapie, oedeemfysiotherapie, handfysiotherapie, psychosomatische fysiotherapie en oncologie fysiotherapie.


Meer weten?

Neem dan contact op met Wilma Huiskamp via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Solliciteer door je sollicitatie te sturen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.