De-Fysiotherapeut-150px
Groepspraktijk Fysiotherapie Deventer (0570) 758 758 CONTACT

Corona update

dinsdag, 24 maart 2020

N.a.v. de persconferentie van het kabinet op 23 maart heeft Groepspraktijk Fysiotherapie Deventer besloten om de praktijk per direct te sluiten voor fysieke behandeling. De kans is groot dat dit tot in ieder geval 6 april zal duren. Deze noodzakelijke maatregel is nodig om de gevolgen van het coronavirus in bedwang te houden.


Beleid tav bestaande patiënten:
Uw therapeut zal contact met u opnemen om de behandeling te verzetten of te overleggen hoe we de behandeling op afstand kunnen voortzetten. Dit is mogelijk via bijvoorbeeld beeldbellen, telefonische consulten en oefenprogramma’s per mail. U hoeft zelf geen actie te ondernemen en kunt gewoon afwachten. Bij medisch noodzakelijke behandeling, kan er, onder strikte voorwaarden en in overleg met de behandelend arts, in de praktijk behandeld worden. 


Post-operatieve en noodzakelijk zorg:
Er zijn op dit moment nog veel vragen wat er wel en wat er niet mogelijk is qua fysieke behandelingen rondom de ‘noodzakelijke’ zorg van bijvoorbeeld post-operatieve trajecten. Hierover volgt dus spoedig meer informatie door uw therapeut en via deze website. Voor nu nemen we het zekere voor het onzekere, maar we laten u niet in de steek.


Nieuwe aanmeldingen en vragen:
Nieuwe patiënten kunnen zich nog gewoon aanmelden voor online begeleiding en/of telefonische consulten. Bij medisch noodzakelijke behandeling, kan er, onder strikte voorwaarden en in overleg met de behandelend arts, in de praktijk behandeld worden. Neem voor vragen en aanmeldingen contact op met het secretariaat via het nummer 0570-758758 of per mail/aanmeldformulier.


Sterkte en veel gezondheid toegewenst,
Groepspraktijk Fysiotherapie Deventer

Corona

dinsdag, 10 maart 2020

In onze praktijken volgen wij de richtlijnen van het RIVM mbt het corona virus.

De belangrijkste maatregelen die je kan nemen om verspreiding van het corona virus te voorkomen, zijn heel simpel.
Deze maatregelen gelden voor alle virussen die griep en verkoudheid kunnen veroorzaken.
Het is dus altijd belangrijk om deze op te volgen.

Wie komt ons team versterken?

vrijdag, 20 december 2019

Groepspraktijk Fysiotherapie Deventer is i.v.m. vertrek van één van de oedeem/oncologie fysiotherapeuten op zoek naar een nieuwe collega.
Onze nieuwe collega heeft bij voorkeur scholing en registratie binnen de vakgebieden oedeemfysiotherapie en oncologiefysiotherapie. Ook collega’s die één van de twee opleidingen voltooid hebben, momenteel een studie volgen of interesse hebben om zich verder te scholen worden uitgenodigd te reageren. Het aantal uren zal in overleg bepaald worden.

Corona update

maandag, 16 maart 2020

Na de maatregelen die sinds gisteren landelijk aangekondigd zijn, hebben we besloten dat de groepstrainingen, tot en met 6 april niet doorgaan. De praktijk blijft geopend voor individuele behandelingen.

 

Duizeligheidsklachten BPPD

vrijdag, 06 maart 2020

Duizeligheidsklachten ( BPPD )
Een duizelig gevoel is moeilijk onder woorden te brengen. Niet iedereen bedoelt hetzelfde met het begrip duizeligheid. Er bestaan verschillende vormen van duizeligheid.

Wat is duizeligheid ?

 

Tineke Friesen

woensdag, 04 december 2019

De Groepspraktijk Fysiotherapie Deventer, locatie Schalkhaar / locatie Jozef heeft afscheid genomen van Mw.T. Friesen.

Zij heeft besloten zich te gaan richten op patiënten met orofaciale klachten in een andere praktijk. Wij danken haar voor haar inzet in onze praktijk. 

  • Jozef


    Openingstijden

    ma, di en do: 8.00-21.00
    woe en vrij: 8.00-18.00

  • De Kuip

  • Schalkhaar

UA-49170917-1