Skip to main content

Knie revalidatie

Zorgvuldige revalidatie bij knieklachten is van groot belang. Het zorgt er voor dat u weer optimaal kan presteren tijdens knie belastende activiteiten in het dagelijks leven of bij het uitvoeren van uw hobby of sport. Daarom is in onze praktijk de Kniegroep opgericht.

De revalidiatie is gericht op patiënten die herstellen na een knietrauma (distorsie) of operatie aan de knie. Veel voorkomende operaties zijn de meniscusoperatie en voorste kruisband plastiek. Maar ook met knieklachten als gevolg van overbelasting kunt u terecht. De revalidatie wordt begeleid door deskundige fysiotherapeuten, die regelmatig bij- en nascholingen volgen.

Wanneer er sprake is van een trauma of operatie is het meestal noodzakelijk eerst een aantal individuele behandeling fysiotherapie te ondergaan alvorens men kan overstappen naar de groepstraining. De knie moet immers belastbaar genoeg zijn voor training.

Het doel van de trainingen in de kniegroep is om uw knie weer optimaal te laten functioneren tijdens uw dagelijkse activiteiten, hobby's en/of sport. Dit zal worden bereikt door een individueel trainingsprogramma afhankelijk van uw doelen.

Vergoeding

De vergoeding is verschillend per indicatie en zorgverzekering.
De vergoeding van de 1e t/m de 20e behandeling is afhankelijk van uw aanvullende verzekering.
Wanneer u geopereerd bent is de vergoeding vanaf de 21e behandeling vanuit de basisverzekering, uw eigen risico gaat dan gelden.

Locatie: Gezondheidscentrum Jozef

Aanmelding / informatie

U kunt een afspraak maken of meer informatie verkrijgen door contact op te nemen met ons secretariaat.

Fysiotherapeuten | Het Team
  • Peter Sodderland

    Fysiotherapeut | Manueel therapeut