De-Fysiotherapeut-150px
Groepspraktijk Fysiotherapie Deventer (0570) 758 758 CONTACT

Volwassenen Obesitasgroep

Bewegen is voor iedereen belangrijk, maar zeker voor patiënten met overgewicht. Als hun lichamelijke conditie beter is, zijn ze beter gewapend tegen de gevolgen van bijvoorbeeld suikerziekte.

Volwassenen Obesitasgroep

 

Het Obesitas Beweegprogramma is een lifestyle programma voor patiënten met overgewicht. Zij zijn gebaat bij het ontwikkelen van een gezonde, actieve leefstijl

Wat houdt het in?
U krijgt een persoonlijk intakegesprek, een lichamelijk onderzoek en een aantal gezondheidstests. Samen met u stellen we vervolgens een trainingsprogramma op. Dit volgt u gedurende 3 maanden in een groep met andere obesitaspatiënten. U bouwt conditie op en leert welke invloed bewegen heeft op uw welzijn. Tijdens en na afloop van het programma testen we uw conditie en doen we gezondheidstests. We bespreken met u welke vorm van bewegen goed bij u past en u krijgt adviezen over bewegen in het dagelijks leven.

Wat is het doel van de oefengroep?
Met deze training gaat u uw overgewicht te lijf. U krijgt inzicht in uw lichamelijke belastbaarheid en veiligheid bij bewegen. U krijgt adviezen over voeding en afvallen. Deze adviezen worden gegeven door een diëtiste. U krijgt weer plezier in bewegen en u krijgt meer vertrouwen in de kracht van uw lichaam.

 

Onze specialist(en) op dit gebied

Natascha Wichers

Natascha Wichers

Fysiotherapeut

Gerelateerde Artikelen

Artikelen buiten deze website

  • Jozef


    Openingstijden

    ma, di en do: 8.00-21.00
    woe en vrij: 8.00-18.00

  • De Kuip

  • Schalkhaar

UA-49170917-1